Flera sätt att tjäna pengar till klassresan

Genom försäljning kan man tjäna pengar till en klassresan.

En klassresa är kul för både barn, lärare och andra vuxna som följer med på resan. En klassresa kostar dock pengar och för att kunna åka på resan krävs ofta att det finns en rese-budget. Pengarna till klassresan kan man få ihop på ett flertal vis.

Läs mer även här om att tjäna pengar till klassresan

Sälj och tjäna pengar till klassresan

Att åka på en resa är alltid kul och att göra det i en grupp är desto roligare. Klassresor från skoltiden är något som man har med sig resten av livet och många är de som talar gott om de minnen som de har fått med sig från en klassresa. För att få ihop pengar till en klassresa kan man bland annat ägna sig åt någon typ av försäljning.

Även om man bara har tänkt att åka till ett resmål som inte ligger allt för långt bort så kan rese-pengar behövas. Om man har tänkt att göra en resa till ett resmål längre bort så krävs säkerligen mer pengar till klassresan. Några exempel på försäljning som kan göras för att tjäna pengar till klassresan är försäljning av kläder, fryspåsar, grillkol, kakor, toalettpapper och många andra typer av produkter.

När man säljer produkter för att tjäna pengar till klassresan så får man hela klassen engagerad och det kan finnas en tillfredställelse i att veta på resdagen att man själv som elev har varit med och bidragit till att klassresan blev möjlig.

Tjäna pengar till klassresan med kryddförsäljning

Ett annat alternativ när man vill tjäna pengar till klassresan är att sälja kryddor och kryddpaket. Kryddor är en förbrukningsvara som alla behöver till matlagningen. Vid försäljningen av kryddpaket kan kunden välja mellan olika paket för vardagen och för livets festligare stunder. Till sommarsäsongen finns det även kryddpaket till grillningen.