Kickoff & event i skärgården

När man som företag ska göra något tillsammans, ha en konferens, kickoff eller liknande behöver detta oftast planeras. Om man ska ha en kickoff kan det vara kul att göra något annorlunda som man inte gör till vardags. Detta öppnar också många dörrar då det finns flertalet med företag som anordnar spännande kickoffer.

Boka en kickoff i skärgården här.

Ett exempel på en rolig och annorlunda kickoff skulle kunna vara att ett event i Göteborgs skärgård. Då kan man åka på en fartfylld båtutflykt och uppleva skärgården när den är som bäst. Kickoffen i skärgården kan självklart vara upplagd på olika sätt beroende på vad som passar företaget. Företaget får självklart välja hur länge de vill åka båt, antingen ett par timmar, halv- eller heldag. Det är också bra om man som företagare väljer om man då vill ha någon mat om man har sitt event i Göteborgs skärgård annars kan det vara bra om man väljer att stanna för att köpa lunch på något stopp på vägen. Det går självklart utmärkt att ha andra event än kickoffer också.

Båt efter önskemål till din kickoff i skärgården

kickoff & event i skärgård

Det finns oftast olika båtar att välja mellan när man ska ha ett event i skärgården. Det kan bland annat vara ribbåt eller motorbåt. Ribbåtar är anpassade att klara av hög hastighet och kan därför ta passagerarna från plats a till b på en väldigt kort tid. Motorbåtar är mer eleganta och inte lika fartfyllda som ribbåtar. Oftast finns det också möjlighet för övernattning på motorbåtar.