Upplev livemusik i Stockholm!

Bor du eller vill du besöka Stockholm, är du sugen på att njuta av livemusik i Stockholm ? På Musikvalvet Baggen är ett medeltida källarvalv i Gamla stan med offentliga konserter och andra kulturella aktiviteter samt events för företag, föreningar och privatpersoner.

gitarr

Folk lyssnar på musik för avslappning, underhållning, tidsfördriv eller för motivation. Musik har tendens att stoppa tid och rum och få en att uppleva känslor såsom:
-Nostalgi
-Adrenalin
-Fridfullhet
och att frysa tiden och låta människan uppleva evighet.

Att gå på konsert är ett unik tillfälle att lyssna på musik på plats. Att vara med om en livemusik är en upplevelse som kan man sitta mitt i en publik som jublar och skriker. Det kan också vara ett tillfälle att hälsa på sin favoritsångare och kanske får man en autograf från sin favoritartist.