Upplevelser som stärker affärsnyttan

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAAlla företag vill ju utnyttja sin fulla potential, men trots goda ansträngningar kan ju motivationen sjunka. En lösning för att få tillbaka motivation och engagemang kan vara att komma bort från vardagen och göra något upplevelserikt.

En mycket häftig upplevelse kan vara att ge sig ut på sjön i en riktigt snabb båt. I en ribbåt kan ni få uppleva sjön i upp till 70 knop. För de som inte är imponerad av enbart fart kan man kombinera med en konferens i Vinga skärgård med sälsafari. Gruppen får en erfarenhet att minnas tillsammans och man kan utnyttja tillfället att få en nytändning.

Om allt bara rullar på i ett företag kan det ju kännas tryggt och skönt, men för att få och behålla affärsnytta behöver man ibland lite ny inspiration och nya perspektiv. Kanske upplevelsen får en ny idé att spira, eller lösningen på ett problem kanske upptäcks på vågorna. Om inte annat så får adrenalinet en kick i ribbåtens höga fart och sinnena kan få lugn och harmoni av att studera de fridfulla sälarna och de öppna vidderna i skärgården.

I affärsvärlden är det ju få saker som ligger kvar stabilt. Marknaden och företaget ändrar ju på sig helt naturligt. Att få produktivitet och högre affärsnytta kan ibland kännas som en jakt, men små saker kan påverka glädje och motivationen och efter en kul upplevelse så kan man känna nytänd glädje och kanske hitta nya lösningar på att öka affärerna.