Auktionsfynda på nätet!

iStock_000016855411XSmall

Är du sugen på att byta ut inredningen där hemma mot något nytt? På nätet kan man fynda både kitschiga prydnadsföremål, snygga 50-talsmöbler eller nya designmöbler till en bråkdel av priset i butik! Att vinna en auktion är något av det roligaste man kan vara med om. Känslan när man inser att man precis blivit ägare till ett föremål man letat länge efter är oslagbar, speciellt när man inser att priset blev bra också.

Det är lätt att ryckas med i en budgivning på en auktion. Ett gott råd är att redan innan man lägger bud bestämma sig för hur mycket man själv tycker föremålet är värt. Köp inte saker i spekulationssyfte om du inte är professionell antikhandlare utan handla med hjärtat.

För närvarande är det stor efterfrågan på inredningsprylar och porslin från namnkunniga designers populära, men med lite tålamod och tur går det fortfarande att göra riktiga fynd även inom det området om man letar på rätt ställe. Ofta är det tillfälligheter som avgör vad det slutliga priset i auktioner blir.

Ett annat område för online auktioner är konkursutförsäljningar, tex Toveks Auktioner har minst en auktion varje vecka! När det gäller begagnade bilar är ju det också ett område där det på senare tid blivit populärt att göra köpet på auktion. Men dessa sorters auktioner ingår kanske inte helt i begreppet ”Fynda på auktion”.

Lycka till – Med lite is i magen kan du göra prima auktionsfynd på nätet!