Ge bort en upplevelse

Då var det dags igen att köpa julklappar. Vad ska du köpa? Efter några år finns det inte så mycket att köpa till en annan person. Visst, du kan skippa julklappar helt, men i ärlighetens namn; vill vi inte alla fortfarande ha presenter fast vi är vuxna?

Vad ger man någon som har allt?

När den frågan ställs, det är då du får börja titta på alternativa lösningar till dina presentproblem. Pengar spelar givetvis roll, men i många fall kan man gå ihop med några stycken och dela på kostnaden. Ju fler som delar på presenten, desto billigare. Så vad ska du ge? Blommor är vackra men vissnar fort, många är allergiska mot blommor och alla tycker inte ens om att få blommor. Idag köper de flesta det de vill ha själva. Det är i det läget du tvingas gå ut på internet för att hitta något. Typen av present varierar naturligtvis mycket beroende på vem julklappen är ämnad för, men var inte rädd för att hitta på något nytt. Ibland kan du bli överraskad över vad någon du tycker om skulle kunna tänka sig att göra.

Så var lite vild och ge bort en upplevelse till din bror/mamma/svärmor!

Äventyr

Givetvis måste du ha någon form av kontroll om du ska ge bort en upplevelse i julkapp. Det är helt enkelt inte snällt att köpa en ballongfärd till någon som har höjdskräck eller överhuvudtaget sätta dem i en situation som skulle få dem att må dåligt. Det finns några arrangörer som anordnar olika upplevelser och jag skulle rekommendera att du tar kontakt med någon av dem. Vill du inte köpa något av dem kan du åtminstone få lite inspiration.