Inte bara OS i London!

Du som älskar fotboll kan få ditt lystmäte
mättat under OS i London nu i sommar.
Fotbollen spelas i tre olika områden och
ger dig chansen att uppleva tre olika kulturer. Men din resa behöver inte bara innehålla sport. Ta chansen att uppleva OS-orterna fullt ut!

Inte bara fotboll i London
OS-fotbollen spelas förutom i London och dess närområden även i Cardiff (Wales) och Glasgow (Skottland). De tre olika miljöerna erbjuder förutom OS-fotboll en rad andra nöjen som du som fotballsfan kan ta del av under din vistelse.

London är som bekant en stad med en mängd nöjen för alla smaker. Du kan göra det klassiska och besöka Madame Tussauds vaxmuseum, åka The London Eye eller gå på Mamma mia. För de mer nattliga finns det nattkllubbar i överflöd. Känner du dig mer bekväm med att snacka i baren med en öl i handen finns det pubar i hela London som du kan kika in på.

Men hur är det med Glasgow…
Glasgow har en stor kulturscen och på Barrowland kan du se kända artister som till exempel Amy McDonald spela. Där hyllas även Bon Jovi den 4 augusti av Bad Name.

Inte bara vuxna kan ha roligt i Glasgow, även barnen kan få ha skoj under OS. I Glasgow  finns det både zoo (Calderglen Country Park) och nöjesanläggning (Time Capsule).

Vill du shoppa kan du besöka marknaden The Barras Market, den enorma marknaden i Gallowgate, och för dig som är ute efter märkeskläder kan du åka till Merchant City, där kända varumärken samsas med lokala designers.

…och Cardiff?
Du kan avsluta en kväll med att skratta på The Glee Club, en stå-upp klubb med både mat och dryck. Ät en bit mat mellan skrattattackerna och skölj ner med en god dryck.

Festandet och dansandet kan du sköta på Clwb for iBach som har en trivsam atmosfär med bra musik och billig dryck. Kom tidigt dock för att slippa köa.

Alla tycker inte om att festa utan vill ta det lite lugnt. Det kan du göra på Third Floor Gallery som är ett konstgalleri. Om konst inte är din grej kan du alltid sköta lite shopping på Castle Arcade.

Det finns en resa för alla
Det finns en mängd resebolag som specialiserar sig på paketresor, gruppresor, fotbollsresor av alla de slag och en uppsjö av sajter som tipsar om nöjen och som kan hjälpa till med bokningar till evenemang, musikaler och boende.